Рийд Стракър

Стивън Мойер Като прокурор, специализиращ мутантски престъпления, Рийд вярва, че прави нещо патриотично, като хвърля в затвора опасни нарушители закона. Но когато неговият отдел обявява децата му за заплаха, Рийд и семейството му се принуждават да потънат в подземния свят с група мутанти, които стават техни съюзници.Като прокурор, специализиращ мутантски престъпления, Рийд вярва, че прави нещо патриотично, като хвърля в затвора опасни нарушители закона.
Но когато неговият отдел обявява децата му за заплаха, Рийд и семейството му се принуждават да потънат в подземния свят с група мутанти, които стават техни съюзници.

Кейтлин Стракър

Ейми Акър Кейтлин би направила всичко, за да защити семейството си. Верността на това твърдение е доказана, след като по време на инцидент в училище сина й демонстрира досега неизвестна мутантска сила. Тя и семейството й сега трябва да обединят сили с група мутанти бегълци. Нейните майчински инстинкти ще бъдат поставени на голямо изпитание.Кейтлин би направила всичко, за да защити семейството си.
Верността на това твърдение е доказана, след като по време на инцидент в училище сина й демонстрира досега неизвестна мутантска сила. Тя и семейството й сега трябва да обединят сили с група мутанти бегълци. Нейните майчински инстинкти ще бъдат поставени на голямо изпитание.

Лорън Стракър

Натали Елин Линд Най-голямото дете на семейство Стракър, Лорън, крие мутацията си от всички, докато брат й не преживее травматична ситуация, която отключва неговите супер сили. Тогава Лорън е принудена да разкрие своите, за да спомогне опазването безопасността на семейството, докато то отчаяно се опитва да се укрие от Sentinel Services.Най-голямото дете на семейство Стракър, Лорън, крие мутацията си от всички, докато брат й не преживее травматична ситуация, която отключва неговите супер сили.
Тогава Лорън е принудена да разкрие своите, за да спомогне опазването безопасността на семейството, докато то отчаяно се опитва да се укрие от Sentinel Services.

Анди Стракър

Пърси Хайнс Уайт По време на ужасяваща схватка в училище, синът на Рийд и Кейтлин бързо се сблъсква със своите мутантски сили, които не е предполагал, че притежава. Фактът, че ги е използвал в училище, превръща него и семейството му в бегълци. Когато те нямат друг избор, освен да обединят сили с мутанти от подземния свят, Анди ще бъде поставен на изпитания, за които никога не е подозирал.По време на ужасяваща схватка в училище, синът на Рийд и Кейтлин бързо се сблъсква със своите мутантски сили, които не е предполагал, че притежава.
Фактът, че ги е използвал в училище, превръща него и семейството му в бегълци. Когато те нямат друг избор, освен да обединят сили с мутанти от подземния свят, Анди ще бъде поставен на изпитания, за които никога не е подозирал.

Джейс Търнър

Коби Бел Като член на Sentinel Services, Джейс е отдаден да пази света от мутанти, които нарушават закона. На него е възложена мисията да открие семейство Стакър и мутантът от подземния свят, който ги крие. Това преследване ще постави на изпитание всичко, което той знае за мисията си, а също и моралния му компас.Като член на Sentinel Services, Джейс е отдаден да пази света от мутанти, които нарушават закона.
На него е възложена мисията да открие семейство Стакър и мутантът от подземния свят, който ги крие. Това преследване ще постави на изпитание всичко, което той знае за мисията си, а също и моралния му компас.

Еклипс/Маркос Диас

Шон Тийл Със своята способност да абсорбира и манипулира светлината, Еклипс/Маркос е вече издирван от Sentinel Services. Сега след като те са му отнели това, което обича най-много, той няма да се спре пред нищо, за да помогне на подземна мутантска група да се изправи лице в лице със Sentinel Services.Със своята способност да абсорбира и манипулира светлината, Еклипс/Маркос е вече издирван от Sentinel Services.
Сега след като те са му отнели това, което обича най-много, той няма да се спре пред нищо, за да помогне на подземна мутантска група да се изправи лице в лице със Sentinel Services.

Блинк/Кларис Фъргюсън

Джейми Чънг Блинк/Кларис дълго време е била сама със своята способност да се телепортира, която я предпазва от Sentinel Services. Издирван беглец, тя няма друг избор освен да обедини сили с мутантите от подземния свят, за да запази себе си и тях живи.Блинк/Кларис дълго време е била сама със своята способност да се телепортира, която я предпазва от Sentinel Services.
Издирван беглец, тя няма друг избор освен да обедини сили с мутантите от подземния свят, за да запази себе си и тях живи.

Поларис/Лорна Дейн

Ема Дюмонт Млада жена с бунтовнически нрав и способност да манипулира магнетизъм, Поларис/Лорна е успяла да създаде семейство с останалите мутанти в подземната група. Но след като получава някои шокиращи новини, тя разбира, че залозите са дори по-високи. Тя не просто се бори за собственото си оцеляване, но и за това на всички мутанти.Млада жена с бунтовнически нрав и способност да манипулира магнетизъм, Поларис/Лорна е успяла да създаде семейство с останалите мутанти в подземната група.
Но след като получава някои шокиращи новини, тя разбира, че залозите са дори по-високи. Тя не просто се бори за собственото си оцеляване, но и за това на всички мутанти.

Буревестник/Джон Праудстар

Блеър Редфорд Супер силата на Буревестник/Джон да проследява хора му е помогнала да открие група мутанти, които са се укрили в подземния свят, за да не бъдат заловени. Със Sentinel Services по следите им, той и групата му, заедно със семейство Стакър, са сега в борба за оцеляване.Супер силата на Буревестник/Джон да проследява хора му е помогнала да открие група мутанти, които са се укрили в подземния свят, за да не бъдат заловени.
Със Sentinel Services по следите им, той и групата му, заедно със семейство Стакър, са сега в борба за оцеляване.